Bestuur

Het bestuur wil zich graag aan u voorstellen. Voorop gesteld staat dat wij onze werkzaamheden op vrijwillige basis uitvoeren, wij hanteren dus geen beloningsbeleid.


Voorzitter:
We zijn op dit moment hard op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de stichting.

 

 

Vice-voorzitter: Michael ArhinVoorzitter
De vice-voorzitter van de stichting is Michael Kojo Arhin. Michael komt uit Ghana, hij heeft het grootste gedeelte van zijn leven in Ghana gewoond. Hij werd geboren in het noorden van Ghana, Tamale. Daar heeft hij ook op de basisschool gezeten. Zijn middelbare school heeft hij in Kumasi gevolgd. Kumasi ligt in het zuidelijke deel van Ghana, hier spreekt de lokale bevolking Twi. Sinds een paar jaar woont Michael in Duitsland. Elk jaar probeert Michael één keer naar Ghana te gaan. Hij wil er dan altijd een betekenis volle reis van maken. Het besef dat wij het in Europa zo goed hebben is duidelijk aanwezig. Hierdoor is de wens groot om in Ghana echt iets te betekenen voor kwetsbare kinderen. Michael weet als geen ander dat het leven in Ghana lang niet altijd gemakkelijk is. Daarom wil hij een aantal weeskinderen graag helpen. Samen met zijn vrouw zet hij zich voor de volle 100% in om van dit project een succes te maken. Uiteindelijk hopen zij samen het kindertehuis te kunnen runnen, met behulp van de lokale bevolking.
Voor vragen aan de voorzitter, mail gerust!
voorzitter@blessedhomeghana.org

 

Penningmeester: Martin Schuurman
De penningmeester van de stichting is Martin Schuurman. Martin is de vader van Marina, de P1000010 (2)initiatiefnemer van deze stichting. Hij heeft verstand van financiële zaken. Hij is de hele dag met cijfers bezig in verband met zijn eigen administratie advieskantoor. Dat is ook de reden waarom hij gevraagd is als penningmeester. Martin is twee keer in Ghana geweest, en heeft dus het één en ander qua problematiek gezien van het land. Daarom wil hij graag actief betrokken zijn bij dit project. Het is voor hem waardevol dat hij nu daadwerkelijk iets kan betekenen voor dit specifieke project, weeskinderen in Ghana.  Het viel hem op, toen hij in Ghana was, dat de overheid in vele opzichten afwezig is voor bepaalde doelgroepen. Weeskinderen komen op straat te staan, zonder een goed toekomstperspectief.
Heeft u vragen over de financiën? Neem gerust contact op met onze penningmeester.
penningmeester@blessedhomeghana.org


Algemeen bestuurslid: Leon Serfontein
Leon Serfontein is algemeen bestuurslid van Blessed Home. Leon komt leonvanuit Zuid-Afrika, woont sinds 2000 in Nederland en heeft een gezin met twee kinderen. Hierdoor heeft hij niet alleen een liefde voor kinderen maar ook voor Afrika. Dagelijks houdt Leon zich bezig met het oplossen van complexe ICT problemen en helpt hij organisaties bij ICT verandertrajecten. Deze combinatie ziet Leon als zijn inbreng om te helpen Blessed Home tot een succesverhaal te maken. Leon ziet de specifieke omstandigheden en problemen waar de families en kinderen binnen Ghana mee te maken hebben als een uitdaging. Vanuit zijn geloofsovertuiging en dat problemen vaak een oorsprong hebben bij mensenverhoudingen die stuk zijn gelopen heeft Leon niet alleen Blessed Home veel te bieden maar ook de families en kinderen in Ghana.

 

Algemeen bestuurslid: Julian Sweeting
Julian 2Julian komt oorsponkelijk vanuit Engeland. Hij kwam met zijn Engelse vrouw naar Nederland toe in 2005 daarna hebben ze twee kinderen gekregen. Voor de laatste 20 jaar werkt hij binnen de IT sector meestal voor Telecom bedrijven en houd zichzelf bezig met nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Door zijn internationale achtergrond en dat zijn moedertaal Engels is, is hij een goede aanvulling voor een functie binnen het bestuur van Blessed Home.  Met name voor de communicatie. Als prioriteiten ziet hij mensen als een van de belangrijkste. Dit komt door zijn christelijke geloofsovertuiging maar ook door zijn levens ervaringen, vooral met de verlies van zijn vader als kind. Hij vindt het een voorrecht om bij Blessed Home betrokken te zijn en uiteindelijk kinderen een betere toekomst aan te bieden.