Bestuur

Het bestuur in Nederland wil zich graag aan u voorstellen. Voorop gesteld staat dat wij onze werkzaamheden op vrijwillige basis uitvoeren, wij hanteren dus geen beloningsbeleid.

Voorzitter: vacant

Penningmeester: Martin Schuurman
Ik ben Martin Schuurman. Ik ben getrouwd met Tinie Schuurman, we hebben samen 3 kinderen, waaronder Marina, samen met haar en haar man ben ik de initiatief nemer van de stichting. Ik vervul de functie van penningmeester van de stichting. Ik heb een eigen administratie advieskantoor en heb daarom verstand van financiële zaken. Dat is ook de reden waarom ik gevraagd ben als penningmeester. Ik ben diverse keren in Ghana geweest, en heb dus het één en ander qua problematiek gezien van het land. Daarom wil ik graag actief betrokken zijn bij dit project. Het is voor mij waardevol dat ik nu daadwerkelijk iets kan betekenen voor dit specifieke project, voor tienermoeders en hun kinderen in Ghana.  Het viel mij op, toen ik in Ghana was, dat de overheid in vele opzichten afwezig is voor bepaalde doelgroepen. Tienermoeders en hun kinderen komen op straat te staan, zonder een goed toekomstperspectief.
Heeft u vragen over de financiën? Neem gerust contact op met mij als penningmeester.

penningmeester@blessedhomeghana.org

Bestuurslid: Henriët Berghuis Ik ben Henriët Berghuis. Getrouwd met Friso en samen zorgen we voor onze 4 kinderen in de leeftijd van 3 tot 16 jaar. Wij zijn christenen en willen dat ook graag uitdragen. Ik werk op een school voor speciaal basisonderwijs. Mijn hart ligt bij kinderen die het moeilijk hebben en die niet kunnen meekomen in onze maatschappij om welke reden ook. Om die reden ben ik ook in het bestuur gekomen van Blessed Home. Het spreekt me enorm aan hoe er verschil kan worden gemaakt in kinderlevens. Tienermoeders en hun kinderen, die geholpen worden en een eigen leven kunnen opbouwen en die dat ook weer kunnen doorgeven. Het is mooi om te zien dat een positieve verandering invloed heeft en dat je dat kan doorgeven. Ik kijk uit naar een mooie tijd om Blessed Home ‘van dichtbij’ te volgen.

Bestuurslid: Annemarie van den Ham
Ik ben Anne Marie van den Ham, getrouwd met Harry en in het rijke bezit van twee prachtige dochters.

Als ik mezelf moet omschrijven, dan ben ik iemand met oog voor anderen, vooral zij die in een moeilijke situatie zijn beland. Een warm hart voor hen, die het met minder moeten doen. In het dagelijks leven werk ik vanuit mijn eigen praktijk en geef advies op het gebied van detentie en het behandelen van letselschade.

Het werk in het bestuur van stichting Blessed Home past hier goed bij. Binnen stichting Blessed Home zet ik me vooral in voor de communicatie en sponsoring. Ik vind het mooi om zo bij het werk van Blessed Home betrokken te zijn en bij te dragen aan een betere toekomst voor tienermeisjes en hun kindjes in Ghana.

Bestuurslid: Astrid Broekhuizen
Ik ben Astrid Broekhuizen en ben sinds eind 2019 lid van het bestuur.

Ik ben getrouwd en moeder van 4 dochters en  heb 4 schoonzonen. Wij zijn gezegend met  zes kleinkinderen.Tot twee jaar geleden werkte ik als kinderverpleegkundige. Nu heb een bedrijfje in handgemaakte kinderkleding en geef ik naailessen. Door mijn werk in het ziekenhuis heb ik veel affiniteit met kinderen en door de creativiteit is er een link met het naaiatelier in Blessed Home.

Ik onderhoud binnen het bestuur contact met Marina en denk mee in acties en creatieve ideeën om geld in te zamelen. Ik heb een passie om hen die het moeilijk hebben te helpen en ben er van overtuigd dat dat ook een taak is die Christus ons leert. De moeders in Ghana krijgen door de opvang en opleiding een nieuwe start om zelfstandig in het leven te staan leven te staan.