Stafleden

Managers – Michael & Marina Sinds begin 2019 wonen en werken Michael en Marina in Ghana. Zij managen het tienermoederhuis. Hun gezamenlijke hoofddoel is om de tienermoeders op den duur onafhankelijk te laten wonen en werken. Zodat ze een hoopvoller toekomst tegemoet gaan met hun kindje. Wanneer het project over een tijd goed loopt hopen Michael & Marina het te kunnen overdragen aan de lokale bevolking.

Michael Kojo Arhin. Michael komt uit Ghana, hij heeft het grootste gedeelte van zijn leven in Ghana gewoond. Hij werd geboren in het noorden van Ghana, Tamale. Daar heeft hij ook op de basisschool gezeten. Zijn middelbare school heeft hij in Kumasi gevolgd. Kumasi ligt in het zuidelijke deel van Ghana, hier spreekt de lokale bevolking Twi. Michael heeft een paar jaar in Duitsland gewoond. Elk jaar probeerde hij toen één keer naar Ghana te gaan. Het besef dat wij het in Europa zo goed hebben is duidelijk bij hem aanwezig. Hierdoor is de wens groot om in Ghana echt iets te betekenen voor kwetsbare tienermoeders en hun kinderen. Michael weet als geen ander dat het leven in Ghana lang niet altijd gemakkelijk is. Daarom wil hij een aantal tienermoeders en hun kinderen graag helpen. Samen met zijn vrouw zet hij zich voor de volle 100% in om van dit project een succes te maken.

Voorzitter

Marina Arhin. Michael en Marina hebben elkaar leren kennen in Ghana tijdens de periode dat Marina vrijwilligerswerk deed. Zij heeft daar de nood van kinderen gezien, toen zij op een Zorgboerderij, en bij een straatkinderen project werkte. Ze hebben zich allebei afgevraagd wat ze met hun leven willen. Hier in Europa ervaren ze het leven als gestrest o.a. door het ‘telkens meer ‘. Beide willen zij iets betekenen voor mensen die minder bedeeld zijn. De zorg voor kinderen spreekt hen erg aan. Marina was verpleegkundige bij een thuiszorgorganisatie, ze had onder andere kindzorg in haar pakket.