Inzamelingsacties

Onder de verschillende kopjes kunt u zien welke inzamelingsacties we in het verleden georganiseerd hebben.

2023

Het bestuur heeft met koningsdag op de matjesmarkt in Nijkerk gestaan. De opbrengst van deze dag was €1073,-! Daarnaast leverde het nog veel leuke PR op! Bedankt voor het inleveren van jullie spullen, zonder die spullen hadden we dit geweldige bedrag niet bij elkaar gekregen!

Op 17 februari organiseerde basisschool de Open Kring in Nijkerk een fancy fair. Deze middag heeft €1082,- opgeleverd. Een geweldig bedrag!

2022

De jaarlijkse perenpluk actie heeft in 2022 €1000,- opgebracht! Dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.
De verkoop van de gemaakte artikelen bij de wereldwinkel in Ermelo heeft dit jaar €600,- opgeleverd.

2021

Eind 2021 was er in Ghana autopech. Er is brand ontstaan onder de motorkap, het gevolg was dat de auto volledig was afgeschreven. Er is een inzamelingsactie opgezet om 10.000,- op te halen om een nieuwe auto aan te kunnen schaffen. Dit bedrag was binnen anderhalve week bij elkaar. Onwijs bijzonder!

Ook in 2021 werden er weer peren geplukt! Dank allen voor jullie inzet. Samen is er €1000,- bij elkaar geplukt!

Bij de wereldwinkel in Ermelo mochten wij zes weken lang onze spullen verkopen! In totaal is er aan ruim €1000,- spullen verkocht!

in 2020 was het niet mogelijk om op de matjesmarkt te staan met koningsdag. Gelukkig kon dat dit jaar wel weer. Het heeft ruim €600,- opgebracht.

2020

Met een groep van 20 man is er in september weer actief peren geplukt. Dit heeft het mooie bedrag van €1350,- opgebracht! Bedankt voor jullie inzet en hopelijk weer tot volgend jaar.

2019

Januari: Voor de club van 100 leden en andere geïnteresseerden was er een winter bbq georganiseerd. Een mooie gezellige avond waarin iedereen de laatste updates rondom de stichting ontving. Ook waren er leuke producten die geveild werden. Een geslaagde avond! 

Augustus: De jaarlijkse perenpluk actie was dit keer in augustus ipv september. Ondanks de corona was er een grotere groep dan normaal en heeft deze dag een record opbrengst opgeleverd, maar liefst €1350! Geweldig bedrag, we hopen jullie volgend jaar weer te zien in Dodewaard!

April: Tijdens Koningsdag hebben we opnieuw een stand in Nijkerk gehad.


Op 9 april 2019 hebben bestuursleden van Blessed Home de gelegenheid gekregen om bij AFAS Foundation Challenge in Leusden een presentatie te geven over ons project. Een prachtige kans, die we met beide handen aangrepen! In totaal waren er op die dag zeven stichtingen, die ieder in een boeiend betoog aangaven, waarom zij AFAS nodig hadden voor het realiseren van hun project. ’t Was best spannend, maar ook heel mooi en bijzonder om te doen. Spannend, omdat je tegenover een volle zaal staat, waarin het bestuur van de AFAS Foundation en een groot aantal andere genodigden zitten. Het bestuur beslist uiteindelijk of een project wel of niet wordt aangenomen. Bijzonder om ook de verhalen en ideeën van de mensen achter de andere stichtingen te horen. Maar ook mooi als je merkt, dat het enthousiasme dat je tijdens het vertellen uitstraalt, beloond wordt. Dankbaarheid!


2018

In september was onze jaarlijkse actie weer. Het was wederom weer een groot succes. Dit jaar heeft de perenpluk actie 1050 euro opgehaald! Iedereen heel erg bedankt voor zijn of haar inzet en hopelijk tot volgend jaar!

peren plukken 2018

Op 27 april tijdens Koningsdag hebben we een stand in Nijkerk gehad.

koningsdag 2018

Op 14 april is de samenwerking met Wilde Ganzen een feit! We zijn dankbaar en blij dat ook zij Blessed Home willen steunen!


2017

Op 16 december werd er een kerstmarkt georganiseerd in Brunssum. Er waren verschillende workshops te volgen; kerstkrans of kersthanger maken, handletteren en een kookworkshops. De kinderen konden, kerstklokjes, sneeuwbollen of koekjes bakken. Het was een gezellige dag.

Kerstmarkt 2017

Op 2 & 3 september werd er wederom een “Nacht zonder dak” georganiseerd, deze keer in Brunssum. Het was weer erg geslaagd. ’s Avonds werd er een veiling gehouden.

nacht zonder dak brunssum

Op 8 juli organiseerde Blessed Home voor de 2e keer een sponsorloop op de wadden!

19875298_2232631263618810_3762834124335054492_n

Op 9 & 10 juni organiseerde Blessed Home in samenwerking met TIONA ‘Nacht zonder dak’. Jongeren van 12-16 jaar waren van harte welkom om deel te nemen. Blessed Home zet zich onder andere in voor straatkinderen in Ghana, dit is ook de reden waarom we nacht zonder dak organiseerden. We wilden jongeren laten ervaren hoe het is om dakloos te zijn. De jongeren hebben zich laten sponsoren voor deze activiteit. Bedankt allemaal!

Nacht zonder dak nijkerk

Op 1 en 2 juli waren de open dagen van de NATO-vluchtbasis in Geilenkirchen (Duitsland). Blessed Home heeft hier met een stand gestaan en voorbijgangers aangesproken om de bekendheid van Blessed Home te vergroten. Dit heeft in totaal ruim 1000 euro opgeleverd.


Op 27 april tijdens Koningsdag hebben we op de matjesmarkt in Nijkerk gestaan.

Koningsdag

Op 14 februari hebben we een gezellig valentijnsdiner gehad!

valentijnsdiner

2016

Kort geleden heeft er een leuke schoonheidsworkshop plaatsgevonden. Verschillende dames hebben in de salon van Marry van der Heiden een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen. Zij gingen met een afsluitende make-up goed verzorgd en tevreden weer naar huis! Een deel van de opbrengst ging naar de stichting.


Op zaterdag 17 september zijn we wezen peren plukken. 17 mensen zijn de hele dag druk in de weer geweest. We hebben 37 kisten vol geplukt, daarmee hebben we een mooi bedrag opgehaald voor onze stichting. We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet, en hopelijk tot volgend jaar!


Op zaterdag 9 juli zijn 6 mannen 10 kilometer wezen wadlopen, van Holwerd naar Ameland. Verschillende mensen hebben hen gesponsord voor deze tocht. Allen bedankt hiervoor! Volgend jaar wordt de wadloopactie wederom georganiseerd.